...

Ergoservice AS ble stiftet i 1998, men gründerens historie med produktene strekker seg helt tilbake til 1983. Med fokus på trygg og sunn vekst, har selskapet etablert seg som en solid aktør i markedet. Ergoservice AS er en medlemsbedrift i Norsk Industri. Vi er en moderne bedrift med ett grønt fokus.

Vår gründer, Rolf Erik Arnevåg (1948 – 2013), hadde fagbakgrunn som bl.a. verktøymaker og teknisk tegner, og arbeidet fra slutten av 60 tallet til starten på 80 tallet i bedrifter som Akers Mek., Kværner, Saga m.m. Fra å være produktutvikler hos Ivar Odd Formo, begynte han så hos C. Grindvold. På denne tiden var de leverandør av ThyssenKrupp sine trappeheiser og løfteplattformer i Norge, og Rolf Erik arbeidet spesielt med disse produktene. Da ThyssenKrupp valgte å etablere ett eget kontor i Norge, startet Rolf Erik sitt første selskap og fikk agenturet på produktene i Buskerud og Østfold. Under de første årene utviklet og produserte han også en egen løfteplattform for det norske markedet.

Tilgjengelighet for våre kunder og god service var alltid det som var aller viktigst for Rolf Erik. Etter noen runder med endringer i selskapet, blant annet større fokus på geografisk område, så valgte han i 1998 å stifte dagens utgave av Ergoservice med fokus på Østfold.

I dag er det hans sønn Nic Arnevåg som driver selskapet videre etter at Rolf Erik gikk bort i 2013. Nic har vokst opp med spesialheiser, og fra 2007 har han vært fast tilknyttet Ergoservice.

Vi har i dag kontor i Oslo og verksted/lager i Enebakk. 

Vi leverer spesialheiser som trappeheiser og løfteplattformer. Men også produkter som vareheiser og evakueringsutstyr. Vi er med på å skape full tilgjengelighet for deg.

Vi har solid kunnskap innenfor fagområdet vårt og ikke minst en høy servicegrad og vilje til problemløsning for våre kunder. Vi er tilgjengelig for kunden nær sagt til alle tider og tilbyr prisgaranti på ettersyn av produktene. Vårt mål er at du skal ta med oss i alle dine heisbehov.

Våre selgere og servicepersonell holder et høyt faglig nivå og bedriften ser det som svært viktig at hver ansatt til enhver tid oppdateres på faglig kunnskap. Dette gjør at vi hele tiden kan gi våre kunder best mulig service. Vi holder presentasjoner og befaringer for dere kunder tilpasset deg.

Ta kontakt med oss for en hygglig heisprat!